Stine Geislers mor går dagligt forbi det sted, hvor hendes datter blev dræbt og mishandlet for 22 år siden

Når Stine Geislers mor kigger ud af vinduet fra sin lejlighed i indre København, kan hun se direkte ned til den kælder, hvor hendes blot 18-årige datter blev myrdet og mishandlet for 22 år siden.

Kælderen, hvor en ubarmhjertig og bestialsk morder kvalte hendes datter, ridsede hende med skarpe genstande og overhældte hende med bonevoks, inden han forsvandt og aldrig blev fundet. Kirsten Geisler bor i dag i samme lejlighed, som for 22 år siden.

Lejligheden ligger rundt om hjørnet fra Teglgårdstræde 15, hvor den 18-årige gymnasieelev Stine Geisler boede på 4. sal, og hvor hun en varm sommernat i pinsen 1990 blev slået ihjel i kælderen. 

- Jeg ønskede at komme så langt væk fra det sted, så hurtigt jeg kunne. Men psykologer tilknyttet Rigshospitalets Krisecenter opfordrede min mand og jeg til at blive boende, hvis vi kunne holde det ud. De mente, det var bedst at se det i øjnene, for rædslerne ville blot følge med os. Også selv om vi til sidst var endt på en øde ø, siger Kirsten Geisler og forsikrer, at det var en af de sværeste beslutninger, hun har taget.

- Men set i tilbageblik, var det nok også, det bedste, vi kunne gøre. Vi har mange venner her omkring, og kvarteret har været meget støttende. Men det har været svært, det har det, siger Kirsten Geisler, der i dag stadig er tydelig berørt over den grusomme hændelse for 22 år siden. 

Hun har ikke talt med medierne i mange år, men hun har i denne uge valgt at stå frem og tale, efter politiet mandag offentliggjorde, at de har fundet dna-profiler på tre gamle uopklarede mordsager, heriblandt Stine Geisler-sagen.

- Jeg håber inderligt, at politiet finder gerningsmanden. Det er jo ikke sikkert, at han med årene er blevet mindre ufarlig, siger hun og fortæller, at hun aldrig selv har efterforsket datterens mord eller prøvet at finde frem til morderen.

- Det havde vi simpelthen ikke overskud til dengang. Det lod vi være op til politiet, siger hun.

Har du oplysninger i sagen, kan du ringe til politiet på 3314 1448.