Hele Danmarks brystbombe fik for meget af det gode. Efter at have gennemgået den ene brystforstørrende operation efter den anden, har Linse Kessler nu fået opereret sine bryster mindre. Den enorme barm udgjorde nemlig en alvorlig sundhedsrisiko.

I flere år har Linse Kessler talt om, at hun ønskede at få opereret sine bryster mindre. Hun drømte efter ejet udsagn om ’hængebryster i stedet for ’faste balloner’.

For fire uger siden gennemgik hun endelig den ønskede operation på klinikken Luxsuskirurgi i Litauen. Men det var ikke kun af udseendemæssige årsager, at den 50-årige reality-stjerne lagde sig under kniven. Det afslører hun i denne uges afsnit af ’Familien fra Bryggen’.

Her fortæller Linse Kessler, at hendes bryster var så store, at de var farlige for hendes helbred.

»Det ene bryst er stenhårdt, og det er begyndt at få meget farve. Det er blåt, lilla, rødt, og det er nogle farver, som ikke forsvinder igen. Det er, som om at implantatet vil ud,« siger hun i reality-serien.

Linse Kessler forklarer i en anden video, at hendes ene bryst stoppede for blodtilførslen til hendes ene arm, og at operationen derfor var en nødvendighed.

Siger ’klask’, når hun løber
Inden operationen havde Linse Kessler 2000 ml silikone i hvert bryst. Nu har hun ’kun’ 1600 ml i hvert, ligesom hun havde for fem og et halvt år siden.

Inden hun gennemgik operationen advarede en læge på klinikken i Litauen om, at hendes bryster godt kunne komme til at hænge lidt efter indgrebet. Men det var Linse Kessler slet ikke bekymret for. Tværtimod.

»Jeg vil gerne have, at de er lange. Jeg vil have dem til at se lidt naturlige ud,« forklarer hun til lægen i reality-serien.

Se Linses snak med lægen samt hendes overvejelser om operationen her. Artiklen fortsætter nedeunder

Operationen gik tilsyneladende efter planen, og Linse Kessler er meget tilfreds med resultatet. Det fortæller hun i en nyoptaget video, som kan ses i bunden af denne artikel. Her ryster hun stolt med sine 'små' bryster, for at vise hvor bevægelige de er.

»Når jeg løber, siger de klask. Det er simpelthen så fedt. Der er sikkert mange, der synes, at jeg er en tosse, fordi jeg får lavet så store bryster, men så er det heldigt, at det er mig, der skal betale for dem og mig, der skal gå rundt med dem. For jeg elsker dem,« siger en storsmilende Linse Kessler.

Troede, at hun skulle dø
Linse Kessler rejste til Litauen sammen med sin veninde Didde Skjelmose, og det var med nerverne uden på tøjet, at hun gjorde sig klar til den store operation.

»Jeg har dårlige tanker om i dag. Det plejer jeg ikke at have. Men jeg tror sgu, at jeg dør,« siger Linse Kessler i serien til Didde Skjelmose.

Reality-stjernen fra Bryggen er ellers vant til at lægge sig på briksen. Inden den brystreducerende operation har hun gennemgået syv brystoperationer for at få den enorme barm, som gjorde hende til indehaver af Skandinaviens største bryster.

Afsnittet om Linse Kesslers operation bliver vist torsdag klokken 20 på TV3.