Angelo Gabriel Kelly er kendt for at stå på de største scener i verden sammen med familien og bandet 'The Kelly Family'. Men der var langt til det badende spotlight, da han onsdag eftermiddag spillede og sang for forbipassende i Tønder.

Og det var en tydeligt sky Gabriel, der blev fanget af kameraet i Tønders gader. - Nej, nej, nej – du skal ikke tage billeder med det store kamera, råbte Angelo Gabriel Kelly, der er sammen med sin langhårede familie spillede yndede popsange i 90erne og smeltede pigehjerter verden rundt. 

Denne gang var det dog kun håndører, der blev tjent ind. Og den dengang feterede popstjerne var ikke meget for at snakke, da han blev spurgt om, hvor han boede, mens han var i Danmark. Dog er der tale om en campingplads i området, men hvilken står dog hen i det uvisse. Kelly Family, der storhittede med sangene 'An Angel' og 'I can't help myself', har  siden 1980erne solgt over 20 mio. album. Der bliver dog ikke indspillet musik længere til trods for, at bandet aldrig har meldt ud, at de er opløst.