Lyt til artiklen

Ikke engang reality-babens forsvarsadvokat har været i kontakt med hende for at ønske 'glædelig jul'.

Det fortæller Århus-advokaten Henning Lyngsbo, da bt.dk taler med ham 2. juledag. Og Susan K må indtil videre ikke få besøg eller tale med andre end ham, efter hun blev varetægtsfængslet dagen før juleaften og sigtet for vold og trusler mod vidner på diskoteket Social Club i Århus.

- I helligdagene er det ikke muligt mandskabsmæssigt at have overvågede besøg. Det kan først ske førstkommende hverdag, så det vil sige på mandag, fortæller Henning Lyngsboe.

Så det har været en ensom jul for partypigen, der skulle have fejret jul hos sin moster i Viborg med sin mor, fætre, morfar. I stedet blev det til flæskesteg, and, kalkun og risalamande i Århus Arrest.

Også nytårsaften kommer til at foregå bag tremmer, selvom det langt fra var planen. Da B.T. talte med Susan K. få timer før, hun blev anholdt, fortalte hun, at hun skulle fejre nytåret sammen med to gode venner og spise noget rigtig god mad.  

- Det er lidt træls, at man ikke kan være sammen med ens kærlighed, særligt nytårsaften, sagde hun dengang med henvisning til kæresten Søren Petersen, der er kendt fra Robinson, og som netop nu arbejder som elektriker i Den Persiske Golf. Siden har han modtaget nyheden om, at kæresten blev anholdt for vold under en meget våd bytur, meget lunkent, fordi hun havde fortalt ham, at hun bare skulle spise middag med nogle venner.