Lyt til artiklen

Selvom Chris Pine afviste, at Harry Styles skulle have spyttet på ham under Venice Film Festival, kører sagen videre.

Sangeren, der onsdag optrådte i Madison Square Garden, kunne nemlig ikke dy sig, da han stod på scenen foran sine mange fans.

Den 28-årige skuespiller og sanger fortalte fra scenen, at han »kort havde været i Venedig for at spytte på Chris Pine,« som man kan se i videoer fra fans, der var ved koncerten.

Det var mandag, at rygterne om, at Harry Styles skulle have spyttet på Chris Pine, da de to deltog i premieren på deres film 'Don't Worry Darling'.

Chris Pines manager har siden været ude med en udtalelse til People, hvor de kalder ideen om at Styles skulle have spyttet for 'latterlig'.

»Det er en latterlig historie, og den er fabrikeret. Det er resultatet af en online illusion, som er forkert og giver anledning til fjollede spekulationer,« lød det.

»For at være helt klar, så spyttede Harry Styles ikke på Chris Pine. Der er intet andet end respekt mellem de to mænd og at antyde andet er et forsøg på at skabe drama, der ikke eksisterer,« forklarede repræsentanten.

De sidste par uger har været fyldt med overskrifter om drama for holdet bag den nye film, hvor Olivia Wilde er instruktør.

I et interview med Variety forklarede Olivia Wilde, at hun havde fyret filmens hovedrolleindehaver Shia LaBeouf.

Men LaBeouf kunne så svare tilbage med en video, hvor man kunne høre Olivia Wilde bede ham blive, hvis de kunne løse problemerne med filmens kvindelige hovedrolle Florence Pugh.

Samtidig har der været meldinger om dårlig stemning mellem Olivia Wilde og Florence Pugh.

De to ankom da også hver for sig til premieren, og der blev ikke taget billeder med instruktøren og hovedrollerne sammen på den røde løber, som der ellers er tradition for.