En fan har fået tatoveret de to første linjer af sangerindens seneste hit 'Synd for dig' på sin arm. Men det er langt fra den eneste, der har ladet sig præge med permanent blæk som en hyldest til den dansk-chilenske sangerinde.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- U must be fan no. 30 or something with one of my phrases..! Wow;), skriver Medina på Twitter, som er et social netværk, til et billede af en tatovering, som en fan har tagget hende i.

På armen står der 'For Altid' efterfulgt af et hjerte.

'For Altid' er titlen på Medinas nye album, der udkom i september, og den 18-årige pige, der har fået skrevet de to ord, er langt fra den eneste.

LÆS OGSÅ: 

På popprinsessens Facebook- og Twitter-profil ligger flere billeder af fans, der har fået skrevet albumtitlen eller andre referencer til sangerindens musikalske præstationer på deres krop.

En fan har blandt andet fået skrevet de to første linjer af sangen 'Synd for dig' og tilbage i juni fortalte Medina til Ritzau, at flere fans har fået tatoveret 'LOVE' på deres hænder på samme måde, som hun selv har.

Men det er med blandede modtagelser fra brugerne af de sociale medier at fans har ladet sig tatovere. Medina er glad.

- ANOTHER TATTOO IN THE HOUSE!!! Think My fans started a tattoo trend..!!, skriver hun således på sin Twitter i oktober og mange fans er ligeså begejstrede.

- Nice skrevet!!! du har mange fans Medina!! ♥ vi elsker dig!!!♥♥, skriver Sine på stjernens Facebookprofil i den lange tråd af kommentarer, der følger billedet af tatoveringen af sangteksten.

LÆS OGSÅ: 

Men ikke alle er lige så begejstrede. Holger kvitterer med:

- ... Man kan sige at "Dum gjorde at jeg dummede mig", måske giver en hel ny mening..., og Christian skriver:

- Det er da mest af alt en ret sørgelig tendens?, skriver han.

Selv har sangerinden både tatoveringer på halsen, hænderne, læggen og armene.