Hvad har Medina til fælles med Helle Thorning, Lars Løkke, Anders Fogh Rasmussen, Jan Gintberg og Adam Price?

De er allesammen blevet fanget af Medinas kameralinse.

Sangerinden sad tirsdag aften til et arrangement med en flok kloge hoveder, og det tøvede hun ikke med at underholde sine fans med på Facebook og Twitter.

Her lagde hun ud med at fortælle om kendisselskabet, hun havde fået til bords.

- ...sitting next to Susanne Bier!!!!, skrev hun på både Twitter og Facebook halv fem om eftermiddagen, og som aftenen skred frem blev selskabet mere og mere overraskende og middagen blev indtaget med både politikere, instruktøren og en fodboldtræner.

LÆS OGSÅ: 

- Jeg spiser sovs (der er meget sovs på min tallerken) og kartofler ved siden af Susanne Bier, Anders Fogh, Morten Olsen og Lars Løkke!!!! Øhm!!!! Det har jeg alligevel ik prøvet før!, skrev Medina.

Og klimaks kom klokken 19, da sangerinden fra sin telefon skrev, at statsministeren også var stødt til.

- Helle T er li kommet....! Jeg føler mig malplaceret og meget vigtig hahaa!!! HOOOLDA OP, nu mangler vi bare at Christiansborg falder ned gennem taget:).

LÆS OGSÅ: 

- Ska jeg spørge om vi må tá et gruppe billed??, spurgte sangerinden bagefter.

Og ja, det skulle hun, mente de mange fans, og sangerinden forevigede aftenens selskab med billedet af Lars Løkke, Helle Thorning-Schmidt, Anders Fogh Rasmussen, Adam Price og Jan Gintberg, der formodentlig er taget med Medinas telefon, med titlen: !!!!! Toppen af poppen!!!!.

Det kan man da kalde fornemt selskab.

Situationen opstod, da de alle ankom til optagelserne af programmet 'Året der gik' på DR, fortæller kokken og instruktøren Adam Price.

- Du godeste er det allerede i omløb?, griner han, da bt.dk fanger ham på telefonen samme aften.

- Vi synes bare, det kunne være sjovt at få et billede, når tre statsministre var samlet, forklarer han.