Han var en super-pumpet, super stærk mand i ringen, men han blev kun 58 år gammel. Fredag kørte wrestling-legenden 'Macho Man' Randy Savage galt i sin bil i Florida, formentlig efter at have fået et hjertestop.

En talsmand for Florida Highway Patrol siger til tmz.com, at Savage kollapsede i sin bil, krydsede midterrabatten og ramte et træ. Efter ulykken blev han kørt til det nærliggende Largo Medical Center, hvor han senere døde af sine kvæstelser.

Wrestlerens anden kone Lynn Payne, som han fornylig fejrede sin første bryllupsdag med, var med i
bilen, da ulykken skete, men slap med mindre kvæstelser. Vidner på stedet fortæller, at ægteparret begge brugte sikkerhedssele på, og ikke havde været alkoholpåvirkede, da ulykken skete.

I ringen var Randy Savage - hvis fødenavn var Randall Mario Poffo - kendt under tilnavnet 'Macho Man'. Savage gjorde også karriere som skuespiller og optrådte blandt andet i 'Spiderman'-filmen fra 1992 som wrestleren Bonesaw McGraw.

Kollegaen Hulk Hogan er fuldstændig sønderknust omkring Randy Savages pludselige død. Han har mødt ham i ringen et utal af gange, men på et tidspunkt blev de uvenner. Først for nyligt sluttede de fred og talte igen sammen.

- Jeg er fuldstændig sønderknust. Efter igennem ti år ikke at have talt med Randy, så var vi endelig begyndt at tale og kommunikere sammen. Han havde så meget liv i øjnene og i sin ånd. Jeg beder bare til, at han er lykkelig og nu er et bedre sted. Vi savner ham. Vi savner ham meget. Jeg har det frygteligt med, at vi ikke har talt sammen i ti år. Dette var en hård nød at knække, skriver Hulk Hogan på sin Twitter-profil.

Under navnet Randy Poffo spillede Randy Savage minor league baseball i St. Louis Cardinals og Cincinnatti Reds i de tidlige 70'ere. Mangeren for Chicago White Sox, Ozzie Guillen, kondolerede fredag de efterladte.