Et billede har skabt stor furore i Statsministeriet - til trods for, at Statsministeren ikke havde noget imod at blive foreviget sammen med realitystjernen.

Lars Løkke Rasmussen og Sidney Lee var begge gæster i Anders Lund Madsens program 'Det Nye Talkshow' den 2. oktober. Kort forinden de begge skal på skærmen, spørger en fotograf fra DR pænt, om han må forevige de to sammen.

- Jeg talte med Lars Løkke før showet. Han er cool nok. Lars Løkke havde en masse folk omkring sig, og de nikkede, da fotografen spurgte, om han måtte tage et billede af os, forklarer Sidney Lee til bt.dk.

På billedet ses da også måde en storsmilende Sidney og Lars Løkke. Om det skyldes realitystjernens spørgsmål lige da udløserknappen trykkes ned er dog uvist.

- Lige da billedet bliver taget, spørger jeg Lars Løkke, om vi ikke skal bytte tøj, griner Sidney. Hvad Statsministeren svarede, kan han dog ikke huske.

Bedt om at fjerne billedet
Fotografen ligger efterfølgende billedet af de to mediepersonligheder op på sin Facebook profil. Allerede dagen efter kontakter Statsministerens pressechef Søs Marie Serup dog DR for at få billedet fjernet.

Og det er ikke kun fotografen, der får en opringning. Også Sidney Lee bliver kontaktet.

- Jeg ligger billedet op på Facebook, men kontaktes af DR, der spørger, om jeg kan fjerne det. Og så tænkte jeg, at jeg ikke gider at have noget ballade. Derfor fjernede jeg det, fortæller Sidney Lee.

Hvad synes du om, at du blev bedt om at fjerne det?

- Man skal spørge pænt. Man må ikke tvinge folk til at gøre det, slår realitystjernen fast.