Hvis man er fast seer af 'Familien fra Bryggen', så har man formentligt fået med, at barnebarnet Alba er Linse Kesslers lille øjesten.

Nu har mormoren lavet den ultimative kærlighedserklæring og skrevet en børnesang til Alba, som man kan se dem indspille i gårsdagens sæsonafslutning af 'Familien fra Bryggen'.

'Ej Alba, vi laver den fedeste sang, skal vi ikke det?' spørger Linse Kessler sit barnebarn.

Og efter hun har klappet for og husket Alba på at 'synge rigtig højt', så starter musikken, og fireårige Alba begynder at synge 'Albibalbibuuu' ind i den store mikrofon.

»Vi kommer til at indtage scenerne på festivalerne i Danmark. De kommer til at ringe os ned,« spår Linse Kessler efter Albas sangpræstation efterfulgt af et stort grin.

»Jeg er så stolt af hende. Jeg havde faktisk regnet med, at vi ville få et lille problem med hendes generthed, men nu synger hun bare løs og fyrer den af.«

»That's my barnebarn,« afslutter den stolte mormor.

Men Alba skal mere end bare at synge – hun skal også indtale et talestykke med sin mormor, men det er lidt sværere at få i kassen, end Linse Kessler lige havde regnet med.

Der er nemlig et lille stykke i sangen, hvor Linse Kessler fortæller Alba, at hun elsker hende, og så var planen, at Alba gerne skulle svare, 'jeg elsker også dig', men det gik altså ikke helt som forventet.

I stedet svarer Alba bare 'mhh' til Linse Kesslers store morskab.

Om det kommer med i sangen, eller om de har taget stykket om, kan de mange fans få svar på, når sangen 'Albibalbibuuu' udkommer om et par uger.