Skuespillerinden Julie Ølgaard bliver lørdag gift med sin kæreste, skiløberen Gustav Muus, og det skal fejres med et brag af en fest, hvor familie og venner er samlet for at fejre brudeparrets kærlighed til hinanden. Det afslører Julie Ølgaard på sin blog, hvor hun har holdt læserne opdateret om bryllupsplanlægningen.

»Jeg elsker bryllupper og har altid gjort det - jeg synes, at det er de allerbedste fester - og jeg er også ret vild med kærlighed i sig selv, så jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt meget,« skriver Julie Ølgaard på bloggen.

Bruden har fået den danske designer David Andersen til at designe brudekjolen, og det er en opgave, han før har prøvet kræfter med. Han var nemlig også manden bag den brudekjole, Sofie Lassen-Kahlke bar, da hun blev gift med Hans Poul Petersen i 2012.

Det er den kendte stylist og makeupartist, Dennis Knudsen, der står for at gøre bruden helt klar til vielsen ved at sætte de blonde lokker og sørge for den helt perfekte makeup. En proces som bruden har lagt et billede af på Instagram og skrevet, at hun ikke kan vente.