Anklagerne mod Oddset-baben er meget værre, end Jes Høgh havde forestillet sig

I begyndelsen af oktober slog Jes Høgh op med Oddset-Janni for anden gang. Dagen efter begyndte retssagen mod hende.

Nu fortæller den tidligere fodboldstjerne for første gang om forholdet til Oddset-baben i den nye bog om den tidligere fodboldstjerne ’Comeback til livet’, skrevet af Kurt Lassen.

- Ubevidst spiller sagen nok en større rolle, end jeg vil indrømme. Jeg er kommet i tvivl. For megen uvished og for mange hændelser, jeg ikke har fået noget at vide om. I dagene derefter er Janni på forsiderne af både aviser og min iPad. Jeg tør næsten ikke tro, hvad jeg læser. Anklagerne imod hende er meget værre, end jeg havde forestillet mig.


- Jeg synes, hun er lækker. Livsbekræftende. Vi går ud og spiser brunch, træner sammen, tager i biffen, skriver Jes i bogen om Janni, da de stadig var sammen.
- Jeg synes, hun er lækker. Livsbekræftende. Vi går ud og spiser brunch, træner sammen, tager i biffen, skriver Jes i bogen om Janni, da de stadig var sammen. Foto: Jeppe Bøje Nielsen
Vis mere


Janni er tiltalt for vold og for at have franarret en ældre mand ikke under tre millioner kroner i ledtog med to andre.

Familien tvivler også

Tre uger inde i forholdet blev Janni varetægtsfængslet i fire måneder, hvor Jes troligt besøgte hende, mens han måtte retfærdiggøre sit forhold til Janni over for familien, der ikke var helt glade for udviklingen.

- Jeg slipper for grundlovsforhør, men ikke for krydsforhøret i familien (...). Jeg forklarer dem, hvad jeg ved. De respekterer fuldt ud min dømmekraft, og så må Jytte (søsteren, red.) lige klare min mor, når hun udtrykker bekymring for, om hende der Oddset-pigen er ude efter mine penge, skriver Jes i bogen og følger op ved at forklare, at selvom han er forelsket, er han ikke ødsel med kapitalen på sin bankkonto.

Det første møde

Janni og Jes mødte hinanden i efteråret 2010, da de begge var med på en rejse med Danske Spil. Det var ca. tre et halvt år efter, at Jes fik en blodprop i hjernen.

Under en middag i London lader Janni, der er den ene af to kvinder i selskabet på 90 personer, de beduggede mænd slingre alene i baren.

Hun sætter sig hen til Jes, der sidder ved et mere roligt bord. De snakker til langt ud på natten, og da Jes kommer hjem, inviterer han hende til Aalborg, og parret finder sammen.

Tre uger senere bliver Janni varetægtsfængslet, men forholdet holder i otte måneder.

Svært at få et ord indført

- Janni er et snakkehoved, og i sociale sammenhænge passer det mig meget godt. Så slipper jeg for at sige noget, siger Jes i bogen.

Den tidligere fodboldstjerne har efter blodproppen haft vanskeligheder ved hurtigt at stykke sætninger sammen og udtale ord. Det kommer også til udtryk, da B.T. møder ham på Hotel Scandic i København for at snakke om bogen og blodproppen.

Selvom det aflaster Jes, når parret er ude, at Janni er et sludrechatol, piner det ham, at han ikke kan sætte sig igennem i diskussioner, og parret slår op i maj, men finder hurtigt sammen igen, indtil de endegyldigt går fra hinanden i oktober.

Han fortæller, at glæden ved at finde sammen med Janni var medvirkende til, at han besluttede at droppe lykkepillerne, han havde været på siden blodproppen.

- Jeg skal ikke dømme hende. Det må retten gøre, hvis det skal være. Jeg fortryder ikke vores forhold. Janni gav mig selvtilliden tilbage. Min mandighed.

Bogen ’Comeback til livet’ er skrevet af Kurt Lassen og udkommer 9. november.