Man skal balancere på et knivsæg, når man kommenterer tragiske ulykker, hvor flere mennesker er blevet dræbt. Man kommer så nemt til at såre, hvis man gør det forkerte. Det har den amerikanske superstjerne og reality-personlighed Kim Kardashian måttet sande.

Hun postede tirsdag et opslag på Facebook, hvor hun kommenterede den tragiske hændelse i Manchester Arena, hvor 22 uskyldige sjæle blev dræbt under en koncert med popsangeren Ariana Grande.

Opslaget har udløst et ramaskrig fra mange af hendes følgere.

’Jeg beder for alle i Manchester. Det her er så meningsløst og hjerteskærende. Jeg har svært ved at forestille mig frygten og smerten, som forældrene til de dræbte oplever. Koncerter skal være et sted, hvor man kan slippe sig løs og have det sjovt. Det er så uhyggeligt ikke at føle sig tryg i verden. Jeg elsker dig, Adriana Grande’ skrev hun og lagde samtidig et billede ud af sig selv til en koncert med kæresten Kanye West, hvor hun står flankeret af søsteren Kendall Jenner og Ariana Grande.

Og det er især billedet, der har faldet flere af hendes følgere for brystet. Flere mener, at det er upassende at fokusere på sig selv, når de dræbte og pårørende burde være i centrum.

Nogle af kommentarerne lyder som følger:

’Du har lagt et billede på af dig selv.. ulækkert’

’Kim Kardashian har som den eneste lagt et billede ud af sig selv for at hædre Manchester-ofrene. Utrolig trist’.

Mens en anden skriver blot:

’Et nyt lavmål’.

Til Kim Kardashians forsvar skal det dog siges, at hun på sin Twitter-konto har valgt kun at hædre ofrene.

Tragedien i Manchester er det største terroranslag i Storbritannien siden 2005, hvor eksplosionerne i undergrunden i London dræbte 56 og sårede omkring 700.

Det var den 22-årige selvmordsbomber Salman Abedi fra Manchester, der under mandagens Ariana Grande-koncert tog sig selv og 22 andre, heriblandt børn og unge, med sig i døden.