Grevinde Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe blev for tre måneder siden ramt af svær sygdom.

En sygdom, som i dag har givet hende en større taknemmelighed for livet, fortæller hun i et opslag på sin Instagram-profil.

'Når jeg er udenfor, holder jeg afstand, og ellers nyder jeg mit hjem. I dag har jeg klædt mig fint på for at fejre mit næste eventyr,' indleder hun.

'Livet er så uforudsigeligt for os alle. Det er en blandet skål med søde og bitre øjeblikke'.

Hvad, grevinden konkret har fejlet, melder historien intet om. Hun afkræfter dog, at hun skulle have været ramt af den verdensomspændende Covid-19.

Ikke desto mindre vågnede hun for tre måneder siden efter at have været i koma.

Da grevinden vågnede på hospitalet var hendes hovede klart, hun var ved bevidsthed og fuldstændig tilbage til normalen - dog med en forfærdelig hovedpine.

'Men da jeg lukkede øjnene, så kom det underlige, men dog forunderlige klare billede af mig selv set fra oven,' skriver hun.

Billedet fra oven beskriver hun som en ud-af-kroppen oplevelse. En oplevelse, som hun kun har hørt om fra andre, men som hun aldrig selv havde troet, hun skulle opleve, skriver hun.

Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe blev udskrevet fra sygehuset en uge efter, hun vågnede fra koma.

Hun fortæller, at hun tydeligt husker en dag efter sin hjemkomst, hvor hun stod foran sit vindue, hvorfra der er en 'fantastisk udsigt'. Hun kunne ikke undgå at bryde ud i gråd af lykke og nostalgi, skriver hun.

'Et par dage tidligere frygtede jeg, at jeg aldrig ville komme hjem igen'.

'I dag fejrer jeg at være i live. En travl sommer med mange omveje starter nu,' skriver hun i sit opslag, hvori hun også fastslår, at hun har det godt igen, og at hun atter tør at 'krydre sit hverdagsliv med noget glamour'.

'For tre måneder siden, da jeg var indlagt, ville tanken om Chanel føles helt skør - nu er mit pige-humør tilbage, og jeg kan stadig passe min 30-år gamle Chanel-kjole,' afslutter grevinden sit opslag.