Tv-serien 'Mad Men' er kendt for sit stjernegalleri af kurvede kvinder og især karakteren Joan Holloways, spillet af 35-årige Christina Hendricks, hører til i den rundere ende af skalaen.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Handlingen i serien foregår på et reklamebureau i USA i 1960erne, hvor mænd var rigtige mænd og kvindens naturlige former blev hyldet som et skønhedsideal.

Men Christina Hendricks' fortrin er måske ikke helt hendes egne, viser en 12 år gammel fotoserie fra mandemagasinet Playboy, hvor hun poserer i sølvbikini og en langhåret, blond paryk.Forskellen på hendes bryststørrelse i fotoserien fra 1999 og til de billeder, som bliver taget af hende på den røde løber mandag er iøjnefaldende og mange mener, at det kun kan skyldes en kosmetisk operation. Det har den populære tv-stjerne dog før benægtet skulle være sandheden.

- Det er direkte ondt, for det er min krop. Jeg har ikke betalt for, at det er sket. Jeg har ikke fået lavet silikonebryster. Det er den jeg er, og jeg heldig at være med i en serie, der hylder det, lød det.

Carol Ortiz


Det er ikke første gang, at spekulationerne er i gang omkring Christina Hendricks enorme attributter. Fordi hun i forvejen er indehaver af en kurvet krop, så kunne brysterne umiddelbart være hendes egne, men samtidig har barmen en runding, som tyder på en plastikirurgs arbejde, har vurderingen lydt fra eksperter i branchen.Men selv skyder Christina Hendricks de nye beviser ned med, at hun i sine yngre dage var meget tyndere, og da hun efterfølgende begyndte at tage på, havde hun ingen lyst til at vende tilbage til sin oprindelige form.

Lige nu viser TV3 puls afsnittene i fjerde sæson af 'Mad Men' hver søndag på kanalen.

Heidi Montag