Nicklas Bendtner og Caroline Fleming bor sammen i London og bliver snart forældre til Carolines tredje og Nicklas’ første barn. Bendtners mange penge kan indirekte komme til at koste Caroline en formue.
Nicklas Bendtner og Caroline Fleming bor sammen i London og bliver snart forældre til Carolines tredje og Nicklas’ første barn. Bendtners mange penge kan indirekte komme til at koste Caroline en formue. Foto: EPA

Tv-baronessen Caroline Fleming kan være på vej til at gøre sin endnu ikke gennemførte skilsmisse fra eks-manden Rory Fleming endnu sværere.

Årsagen er, at hun om kort tid er sat til at føde landsholdsspilleren Nicklas Bendtners første barn.

Multimillionæren Rory fra den stenrige Fleming-klan er nemlig på grund af graviditeten i sin gode ret til at bremse for pengestrømmen til Caroline Fleming.

Det fortæller to britiske eksperter i skilsmisselovgivning, som B.T. har talt med.

- Hvis baronesse Fleming er samlevende med fodboldspilleren, og hun ydermere skal føde hans barn, så vil der ifølge tolkningen af engelsk og walisisk familielovgivning være øgede forventninger til, at hun ikke søger sin tidligere mand om økonomisk støtte, siger partner David Allison fra familieadvokaterne Family Law in Partnership i London til B.T.

KØB B.T. I DAG OG LÆS MEGET MERE OM SAGEN. LÆS BLANDT ANDET:
* Ekspert: Rory vil have Bendtner til at betale
* Skilsmisseforlig kan falde til jorden
* Se de afslørende dokumenter: Rory og Caroline er stadig gift
* Rory bliver registreret som far til barnet
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.