Millioner af kroner på lønkontoen er sød musik for mange sportsstjerner, når de er på jagt efter en klub at spille i.

Men for den danske håndboldspiller Kristina ’Mulle’ Kristiansen forholder det sig anderledes.

Den 27-årige spiller fra Nykøbing Falster Håndboldklub har en helt klar filosofi i forhold til sin fremtidige karriere på håndboldbanen.

I et interview med DR Sporten fortæller Kristina ’Mulle’ Kristiansen, at hun har fået nogle tilbud fra udlandet, men at en karriere væk fra Danmark aldrig har været på tale.

»For mig handler det om at spille et sted, hvor jeg er glad. Jeg skal kunne udvikle mig. Jeg skal ikke sidde på en bænk og tjene flere millioner og vinde Champions League, så har jeg jo ikke rigtigt vundet det. Jeg vil gerne være med til at bygge noget op,« siger hun til mediet.

Siden 2015 har Kristina ’Mulle’ Kristiansen spillet i Nykøbing, og hun er glad er for at være tæt på sine veninder og familie, der bor på Sjælland.

Selv om nærheden til sine kære vejer tungt i den lille playmaker, udelukker hun ikke, at udlandet alligevel kan komme på tale. Hvis det rigtige tilbud vel at mærke lander.

»Kommer tilbuddet fra udlandet, og der spiller nogen, jeg kender, så er der en større chance for, at jeg ville gøre det. For så har jeg nogen, jeg kan hænge ud med. Men det er svært for mig at sige,« fortæller hun til DR Sporten.