Den tyske formel 1-kører Nico Rosberg er så vild med, at det tyske fodboldlandshold vandt VM i fodbold, at han har fået special-designet en hjelm til at hylde spillerne. Men den har FIFA nu givet ham forbud mod at bruge.  

Det sker, fordi han har brugt FIFAs VM-logo i hyldesten. Det skriver BBC Sport.

- Vi bliver nødt til at skride til handling, når vores produkter bliver brugt i en kommerciel sammenhæng. Vi kan ikke tillade en kommerciel hjelm med vores trofæ på, da det kunne skade vores egne kommercielle partnere, skriver FIFA i en officiel meddelelse.

Det bliver desuden nævnt, at FIFA dog sætter pris på, at Rosberg vil fejre det tyske landshold, hvorfor man har været i dialog med Rosberg-holdet om en løsning, så han stadig kunne vise sin støtte til det tyske fodboldlandshold uden at bruge FIFAs ejendom.

Nico Rosberg må derfor tage en anden hjelm på, men han accepterer FIFAs beslutning.

- En skam. Jeg ville have elsket at have trofæet på som en hyldest til drengene, men selvfølgelig respekterer jeg den situation, vi er i nu, skriver han på Twitter.Den 29-årige kører fører den samlede stilling i verdensmesterskabet i Formel 1, og i den kommende weekend er kørerne nået til Tysklands Grand Prix, der bliver kørt på Hockenheim.