Verden kan se frem til to kloner af Zlatan Ibrahimovic, hvis den svenske stjerne lykkedes med sin vision om at forme sine sønner i sit eget billede.

Svenskeren er i øjeblikket i USA for at spille træningskampe med Paris Saint-Germain som optakt til den nye sæson.

Her har Zlatan Ibrahimovic i et åbent interview med Sports Illustrated fortalt om sine to drenge Vincent og Maximilian, som træner sammen med deres far.

»Mine drenge er to små dyr. De træner hver dag. Jeg forsøger at forme dem til noget. Vi får at se, hvad resultatet bliver. Jeg forsøger at gøre, hvad der er bedst for dem. Livet gentager sig selv i mine to sønner, så jeg gør, hvad jeg gjorde, da jeg var ung,« siger den svenske superstjerne.

Han mener selv, at hans hårde opvækst har gavnet ham. Derfor vil han opdrage sine børn på samme måde.

»Mine forældre gjorde det bedste for mig, og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg er den mand, jeg er i dag på grund af dem. Selvom mine børn har flere muligheder og vil komme til at opleve en anderledes verden, end jeg gjorde, vil jeg give dem den samme disciplin, som mine forældre gav mig,« siger Zlatan Ibrahimovic, der tidligere har fortalt om sin hårde opvækst, hvor han bl.a. fik tæv af sin mor med en grydeske, i Malmøs Rosengård-kvarter i selvbiografien 'Jeg er Zlatan Ibrahimovic', som blev en bestseller og oversæt til flere sprog.