Juventus må for tredje sæson i træk takke af efter ottendedelsfinalerne i Champions League.

Det er en kendsgerning, efter at den italienske mastodont onsdag aften gik i fuldstændig opløsning i slutningen af kampen mod spanske Villarreal, som vandt med 3-0.

Man skulle ikke have troet, at det ville ende sådan med den start på kampen, Juventus fik.

De zebrastribede værter kom aggressivt ud fra begyndelsen og lagde hurtigt et pres på de spanske gæster.

Juventus' Italian midfielder Manuel Locatelli reacts during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Juventus and Villareal on March 16, 2022 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP) Foto: MARCO BERTORELLO

Især italienernes nye angriber Dusan Vlahovic bød sig til. Serberen havde blandt andet et skud på overliggeren midtvejs i første halvleg.

Villarreal forsøgte sig primært i kontraspillet, men havde i første halvleg svært ved at producere de helt store målchancer.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, men ændrede sig drastisk i slutningen, da Villarreal fik tilkendt et kontroversielt straffespark til Francis Coquelin.

Gerard Moreno eksekverede fra pletten med et kvarter tilbage af kampen.

Soccer Football - Champions League - Juventus v Villarreal - Allianz Stadium, Turin, Italy - March 16, 2022 Villarreal's Pau Torres celebrates scoring their second goal REUTERS/Massimo Pinca Foto: MASSIMO PINCA

Forsvareren Pau Torres fordoblede føringen fem minutter før tid, da han dukkede op ved bageste stolpe og scorede efter et hjørnespark.

Villarreal bankede endnu et søm i kisten på Den Gamle Dame, hvis defensiv var gået i opløsning. Målet til 3-0 blev sat ind af hollandske Arnaut Danjuma fra ellevemeterpletten.

Dermed er Villarreal klar til Champions Leagues kvartfinaler.

Lodtrækningen til kvartfinalerne finder sted fredag klokken 12.