Rio Ferdinand skifter på en fri transfer til Queens Park Rangers, hvor han har fået en et-årig aftale. Dermed vender forsvarsspilleren tilbage til den klub, der udklækkede ham, inden han røg til West Ham, Leeds og senest Manchester United.

35-årige Rio Ferdinand husker selv, hvordan det føltes, da han første gang kom til klubben.

- Det var min far, der tog mig herned som helt ung, og Queens Park Rangers gav mig min første professionelle kontrakt. Jeg har mange minder herfra, siger Rio Ferdinand.

Queens Park Rangers er lige rykket op igen i Premier League efter et enkelt år i den næstbedste række.

Ferdinands nye manager Harry Redknapp er ikke bange for at rose sit nyindkøb.

- I tiden i United var han den bedste forsvarsspiller i Europa, hvis ikke i verden, lyder det fra Redknapp.

Men selvom det betyder meget for Rio at vende hjem, så har han alligevel en særlig følelse for Manchester United efter 12 år i klubben, hvor det blandt andet blev til en sejr i Champions League og flere engelske mesterskaber.

- Selvom dette er en ny begyndelse for mig, så vil der altid være en særlig plads i mit hjerte for Manchester United og deres fans, skriver han på det sociale medie Twitter.


Udover Rio Ferdinand har hans bror Anton Ferdinand og fætteren Les Ferdinand også spillet i Queens Park Rangers. I modsætning til den nu tidligere Manchester United-spiller står de dog noteret for kampe for QPR i øjeblikket.