Både Elfsborgs og Randers' træner var enige om, at det var en jævnbyrdig og intens kamp mellem de to klubber i tirsdagens kvalifikationskamp til Europa League.

Det var dog Elfsborg, som trak det længste strå efter forlænget spilletid. Til stor skuffelse for Randers' cheftræner Colin Todd.

»Vi vidste, det ville blive svært, fordi Elfsborg er et formidabelt hjemmehold. Begge hold kom frem til flere halve chancer, og man kunne tydeligt mærke, at de var bange for en udligning. Men kredit til Elfsborg. Vi sørgede for, at de måtte kæmpe hårdt hele vejen igennem,« sagde Colin Todd ifølge Randers FC's hjemmeside til det efterfølgende pressemøde.

Nicolai Brock-Madsen blev vist ud syv minutter før den ordinære tid sluttede, og dermed var Randers en mand i undertal i to gange 15 minutter. Men Colin Todd følte alligevel, at hans hold var godt med i kampen.

»Jeg synes faktisk, vi havde spilovertaget i flere perioder, mens vi var i undertal. Vores indstilling blev udfordret, og vi viste os fra den rigtige side. Der var vilje, der var drive, og der var ønsket om at præstere,« sagde Colin Todd, som ikke er bekymret for, at holdet ikke formåede at score i to kampe mod Elfsborg.

Randers FC spiller søndag sin første Superliga-kamp i sæsonen, når de møder FC Nordsjælland.