Vender 19-årige Andreas ’AC’ Christensen tilbage til Chelsea, når Antonio Conte sætter sig i trænersædet i den engelske klub til sommer?

Forleden blev det offentliggjort, at Chelseas kommende manager er fra Italien og hedder Antonio Conte. En spændende nyhed set i forhold til danske Andreas Christensen, der er lejet ud til tyske Borussia Mönchengladbach fra netop Chelsea.

Det faktum, at Andreas Christensen vil kunne få en italiensk træner, der traditionelt er en forsvarsspillers drøm, vil måske atter kunne trække danskeren i retning af London.

Men den danske forsvarsspiller skrev i sommer under på en toårig lejeaftale med Bundesligaklubben, og dén kontrakt forventes han at opfylde. Det fortæller Andreas Christensens far og rådgiver, Sten Christensen, til BT.

»Jeg har ikke talt med Andreas omkring Chelseas kommende træner, eller at han skulle være interesseret i at komme tilbage til Chelsea. Andreas er i Borussia i to år, og det er det, vi forholder os til. Andreas skal bare koncentrere sig om at spille fodbold og færdiggøre turneringen,« siger han.

»Han har en toårig lejeaftale med Gladbach, og den regner ham med at opfylde.«

Så Andreas overvejer ikke et skifte til en anden klub inden for de to år?

»Nej, overhovedet ikke. Vi har en aftale med Borussia om, at vi sætter os ned og snakker til sommer og evaluerer det første år. Andet er der egentlig ikke. Vi har hverken hørt fra Chelsea eller andre, og det skal vi heller ikke,« forklarer Sten Christensen.

Sten Christensen fortæller, at sønnen er glad for at være i sin tyske klub, hvor han har leveret en række flotte præstationer i midterforsvaret.

»Andreas er absolut glad for at være i Gladbach. Han udvikler sig fint i Tyskland, hvor han spiller hver gang. Jeg tror ikke, han kan få en bedre læreplads end den, han er i lige nu,« siger han.

Flere europæiske storklubber er angiveligt interesseret i det danske stortalent – heriblandt FC Barcelona og Bayern München. Det er dog ikke noget, der bliver talt om.

»Vi taler overhovedet ikke om alle rygterne. Der er ingen grund til at tale om noget, der ikke er noget konkret i. Andreas skal bare fokusere på at lave det bedst mulige resultat med Gladbach,« siger Sten Christensen.

19-årige Andreas Christensen har tidligere luftet muligheden for at vende tilbage til Chelsea, men som det lød for små to uger siden:

»Jeg var superglad i Chelsea, så at vende tilbage ville være fint. Men jeg er også faldet godt til i Tyskland, så her vil jeg også gerne blive,« lød det kryptisk fra ham.

Borussia Mönchengladbach indtager Bundesligaens fjerdeplads, som giver adgang til Champions League-kvalifikation. Der resterer seks kampe i indeværende sæson.