Mysteriet om Zlatan Ibrahimovic’ fremtid fortsætter, efter den svenske stjerne og hans klub, Paris Saint-Germain, kommer med åbenlyse, uoverensstemmende meldinger.

Zlatan Ibrahimovic har kontraktudløb med den franske storklub efter denne sæson – til juli – og rygterne har i længere tid svirret omkring, hvor den 34-årige svenske angriber skal fortsætte karrieren.

Får han forlænget sin kontrakt med PSG, eller ryger han til den engelske Premier League – eller måske til Kina, hvor lønningerne til fodboldstjerner efterhånden har nået et himmelhøjt niveau?

Ifølge den svenske avis Aftonbladet har PSGs præsident, Nasser Al-Khelafi, sagt, at ’klubben taler med Ibrahimovic og hans agent’, og at der kommer besked omkring svenskerens fremtid i klubben efter sæsonens afslutning.

Det er imidlertid ikke noget, Zlatan Ibrahimovic kan nikke genkendende til. Han hverken taler med eller har hørt noget fra sin franske arbejdsgiver.

»Ingenting,« konstaterer han blot ifølge Aftonbladet, hvorefter der spørges ind til, om han snakker med andre klubber.

»Jeg taler med nogen, men ikke med dem (PSG, red.). De har ikke henvendt sig endnu, og jeg venter på dem,« siger Zlatan Ibrahimovic.

PSG vandt lørdag den franske pokaltitel, og klubben har allerede sikret sig det nationale mesterskab, selv om der mangler fire kampe i sæsonen. Det var Zlatan Ibrahimovic' 29. titel i karrieren.