Emil Berggreen skiftede i januar fra Hobro til Eintracht Braunschweig, og den unge angriber er for alvor ved at finde formen i 2. Bundesliga.

Lørdag blev han skiftet ind mod FSV Frankfurt og kvitterede med to mål.

»Det var selvfølgelig fantastisk at komme ind og lave to mål og blive matchvinder for anden gang på fem dage. Jeg har været ude med noget overbelastning i 2-3 ugers tid, så det er en stor lettelse at komme tilbage og være afgørende for holdet,« siger angriberen over telefonen.

2-0 sejren sender Eintracht på tabellens femteplads - tre point fra en play-off plads om en billet til den bedste række.

»Vi skal vinde de sidste tre kampe for at have en chance for at rykke op. Holdene over os smider point næsten hver gang, så hvis vi gør rent bord er muligheden tilstede. I næstsidste runde møder vi Karlsruhe som ligger til oprykning, den kamp bliver vital,« siger Emil Berggreen.

Begyndelsen i det  nye fodboldland har dog set sine udfordringer.

»Jeg har vænnet mig til tingene hernede, og er også begyndt at lære tysk. I starten stressede de mange bødekasseregler mig lidt, men nu har jeg fundet ud af, hvad man må og ikke må,« siger han.

»På banen havde jeg problemer med, at forsvarsspillerne filmede og overspillede alle situationer, men jeg synes det er blevet nemmere for mig at tackle. Alt føles selvfølgelig en smule nemmere, når man lige har lavet tre mål på en uge.«