Det var ikke en scoring, men en fræk, fræk tunnel på en modstander, som Cristiano Ronaldo lørdag gjorde sig bemærket ved.

Real Madrid spillede på hjemmebane mod Espanyol i La Liga, og den spanske kongeklub løb med en sejr på 2-0 efter scoringer af Alvaro Morata og tilbagevendte Gareth Bale.

Superstjernen Cristiano Ronaldo fandt således ikke vej til netmaskerne for Real Madrid, men til gengæld fandt han på decideret fræk vis vej gennem benene på en modstander.

 

Efter knap 27 minutter modtager Ronaldo en bold i dybden i venstresiden, hvorefter han fra baglinjen fluks retter fokus ind mod målet. Og et øjeblik senere har han fuldstændig tørret forsvarsspilleren David Lopez ved først at udføre elastikken for i samme bevægelse at lave tunnel på den stakkels modstander.

Cristiano Ronaldos flotte detalje har ikke overraskende fået folk til tasterne på Twitter. Brugeren med navnet ’Chandan’ – hvis tilhørsforhold vi ikke kommenterer – er en af dem, der hygger sig over stjernens tunnel. Han skriver:

»Ronaldo har travlt med at gøre en ende på modstandernes karrierer, og Messi har travlt med at gøre en ende på sin egen manager.«