Mesut Özil siger, at han godt kan se sig selv ende karrieren i Arsenal, og så er der en ung dansker, som måske får debut i Premier League.

Læs om dette og meget mere i dagens rygter.

West Ham tænker på at hente Samir Nasri, som tidligere har spillet for Arsenal og Manchester City. Han har lige overstået en dopingdom på 18 måneder. (Mirror)

Athletic Bilbao er lune på Tottenhams Fernando Llorente, som de vil have til januar. (Independent)

Foto: PAUL ELLIS
Vis mere

Sevilla lurer på Alberto Moreno fra Liverpool, som forlod andaluserne i 2014 for at spille for The Reds. Hans kontrakt udløber til sommer. (ESPN)

Arsenal vil have Juventus´ Medhi Benatia, men de kan få konkurrence fra Manchester United, som også vil have marrokaneren. (Tuttomercato)

Mesut Özil siger nu, at han kan se sig selv slutte karrieren i Arsenal. Playmakeren har kontrakt til 2021. (London Evening Standard)

Mauricio Pocchetino siger, at det er svært at hente angribere som back up til Harry Kane til klubben (Football.London)

Foto: AHMED JALLLANZO
Vis mere

Arséne Wenger afviser, at Real Madrid har henvendt sig. (Bein Sport via Sky Sports)

Paul Pogba missede flyet fra Torino til Manchester efter Manchester Uniteds 2-1 sejr over Juventus. Han blev holdt tilbage på grund af dopingtests. (Manchester Evening News)

Leicester vil lave en “evig hyldest” til Vichai Srivaddhanaprabha og de fire andre, der døde i et helikopterstyrt. (Leicester Mercury)

Liverpools Lazar Markovic siger, at han likede et tweet med det serbiske flag efter Liverpools 0-2 nederlag til Røde Stjerne, fordi han er serber og ikke fordi, Liverpool tabte. (Liverpool Echo)

Newcastle har indkaldt Elias Sørensen til træning med førsteholdet inden kampen mod Bournemouth i weekenden. Danskeren har scoret 13 mål for reserverne i denne sæson. (Newcastle Chronicle)

Listen er hentet hos BBC.

Denne artikel er leveret af ronaldo.com