Frankrigs landsholdsmålmand Hugo Lloris har forlænget sin kontrakt med Tottenham for de næste fem år. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Der har ellers været rygter om, at den 27-årige målmand skulle være på vej til den franske mesterklub Paris Saint Germain, men de er altså manet i jorden nu med Lloris' underskrift på Tottenham-kontrakten.

Dermed er Christian Eriksen sikker på, hvem han har inde på stregen, når sæsonen bliver skudt i gang igen i den engelske Premier League.

Forlængelsen hænger også sammen med, at klubben har hentet Mauricio Pochettino ind som manager, og det er ifølge Lloris et tegn på, at klubben har store ambitioner.

- Jeg har talt med klubbens formand, og jeg er ikke i tvivl om, at klubben vil mere end nogensinde, siger Hugo Lloris til Tottenhams hjemmeside.

Målmanden er også klar over, at der skal andre boller på suppen efter en sæson, hvor holdet endte på sjettepladsen med ti point op til Champions League-pladserne. I stedet venter der Europa League for Spurs i den kommende sæson.

- Sidste sæson var ikke det, vi havde håbet på, men vi formåede stadig at ende som nummer seks. Vi ved, vi skal forbedre os. Det ved alle i klubben. Det giver en særlig følelse af kontakt mellem klubben og spillerne, siger Lloris.

Hugo Lloris har været i London-klubben siden 2012, da han kom til fra Lyon, og i Tottenham er det blevet til 78 kampe for den franske landsholdskeeper, der nåede til kvartfinalen med Frankrig ved VM i Brasilien, hvor de røg ud efter et 0-1-nederlag til Tyskland.