I TOPPEN AF ARTIKLEN KAN DU SE ROBERT SKOV FORTÆLLE OM SIN FREMTID.

FC København henter Robert Skov hos superligakonkurrenterne Silkeborg. Det bekræftede klubben fredag, efter at BT havde kunnet fortælle, at han var på vej til lægetjek i klubben, og at en aftale om en købspris på 8 mio. kr. plus bonusser var meget tæt på at blive en realitet. Til gengæld mangler Robert Skov og FC København stadig at blive enige om spillerens egne vilkår, lige som han altså lige skal bestå et lægetjek.

Ifølge BTs oplysninger tager Robert Skov fredag med FC København på træningslejr i Dubai, hvor han for første gang vil få lejlighed til at møde sine nye holdkammerater.

Peter Sørensen bekræftede fredag, at Silkeborg lå i forhandlinger med en klub om Robert Skov, men ville ikke afsløre, at der var tale om FC København. Til gengæld fortalte han, at der havde været pæn interesse for den 21-årige kantspiller, der netop er vendt hjem fra en tur med ligalandsholdet til Abu Dhabi, hvor han spillede begge de to kampe mod Sverige og Jordan fra start. I 2016 år var Robert Skov med til OL for Danmark, hvor han blev topscorer (med et enkelt mål).

21-årige Robert Skov kan bruge begge ben, men har sin primære styrke til højre på banen, men kan også spille både i venstre side og centralt lige bag angriberne. I efteråret fik han fuld spilletid i samtlige Silkeborgs 19 Superliga-kampe, hvilket han fra højrekanten blandt andet fik fire mål og seks assist ud af, og i FC København skal han nu spille sig på holdet enten i højre eller venstre side. I højre side skal han kæmpe med Rasmus Falk og Kasper Kusk om pladsen, mens han i venstre side er en mulighed i stedet for Benjamin Verbic, der er blevet solgt til Dynamo Kiev, og Yussef Toutouh der skal væk fra klubben her i vinter. Til den plads er også Nicolai Thomsen og Rasmus Falk i spil.

Robert Skov kan forsøge at spille sig på holdet, når københavnerne på træningslejren møder Zenit Skt. Petersborg (mandag), Guangzhou Evergrande (torsdag) og Shakhtar Donetsk (næste tirsdag).

Opdateret klokken 15.29 med, at FCK har bekræftet købet af Robert Skov.