Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Jamie Carragher er suspenderet som ekspert for resten af sæsonen på britiske Sky. Men på TV3 ser man ingen problemer i, at den tidligere Liverpool-stjerne har spyttet efter en 42-årig mand og hans 14-årige datter.

Ifølge Peter Nørrelund, der er administrerende direktør i MTG (firmaet bag TV3), er der en gradforskel på at arbejde for en dansk og en engelsk tv-station - især når Englands to største klubber (Manchester United og Liverpool) er involveret.

Hele bataljen fandt sted søndag efter Manchester Uniteds Premier League-sejr over Liverpool, hvor en far og hans datter drillede Jamie Carragher, der svarede igen ved at spytte efter dem.

Det har fået Sky Sports til at suspendere den 40-årige tidligere Champions League-vinder som ekspert. Men det vil TV3, som også har hyret Jamie Carragher i denne sæson, ikke.

»Jamie har undskyldt over for den pårørende familie, som han også er i dialog med, da de nu også står i en ærgerlig situation, hvor de blandt andet bliver chikaneret på de sociale medier. Det er en rigtig træls historie, men når det er sagt, så mener jeg ikke, at en enkelt fejltagelse skal have så alvorlige konsekvenser, at vi ikke længere kan have Jamie Carragher med på holdet. Derfor er han tilbage på fodboldbanen for TV3, når der spilles kvartfinaler i starten af april. Hvilke kampe, han vil være til stede ved, beslutter vi fredag, når vi kender lodtrækningen,« siger Peter Nørrelund til Tipsbladets hjemmeside.

Jamie Carragher er suspenderet af Sky Sports - men det bliver han ikke af TV3.
Jamie Carragher er suspenderet af Sky Sports - men det bliver han ikke af TV3. Foto: STRINGER
Vis mere

Jamie Carragher skulle have arbejdet for TV3 tirsdag aften i forbindelse med Manchester Uniteds kamp mod Sevilla i Champions League (1-2), men på grund af de ting, der var sket, valgte TV3 at lade ham stå over.

Peter Nørrelund understreger, at Jamie Carragher også over for ham har beklaget episoden, og at Jamie Carragher i det hele taget har håndteret en meget svær sag på bedste vis.

PÅ VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN KAN DU SE JAMIE CARRAGHER SAMMEN MED GARY NEVILLE, DER TALER OM TIDLIGERE OPGØR MELLEM LIVERPOOL OG MANCHESTER UNITED