Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Jamie Carragher kommer ikke på skærmen hos Sky Sports på denne side af sommerferien.

Det meddeler den engelske tv-station onsdag.

Det sker som en konsekvens af den episode, der udspillede sig i lørdags, hvor Jamie Carragher spyttede efter en bil med en 42-årig mand og hans 14-årige datter. Pigen blev ramt af den vildfarne mundvand. Læs mere om det her

»Efter en intern undersøgelse har Sky suspenderet Jamie Carragher for resten af fodboldsæsonen,« lyder det fra Sky Sports.

Den tidligere fodboldspiller agerer ekspert på især Premier League for den engelske tv-station.

»Jamie har taget det fulde ansvar for det, der er sket, og han har forsikret om, at han vil modtage den nødvendige hjælp, så noget lignende aldrig kommer til at ske igen,« lyder det fra Sky Sports:

»Inden begyndelsen på næste sæson vil vi sætte os ned med Jamie for at diskutere, om han har klar til at vende tilbage til sin funktion.«

Også hos danske TV 3 Sport, hvor Jamie Carragher er tilknyttet Champions League-dækningen, har spytklatten fået konsekvenser. Han skulle have været en del af dækningen af tirsdagens Champions League-kamp mellem Manchester United og Sevilla, men her blev han pillet af skærmen.

Sportschefen for den danske tv-station, Peter Nørrelund, har tidligere på ugen dagt til BT.dk, at man onsdag ville sende en medarbejder til England for at tage en snak med tv-eksperten.

»Vi vil høre fra ham selv, hvad der er foregået. Og sådan vil vi agere med alle medarbejdere – om det er receptionisten eller Jamie Carragher – vi går ikke ud og sanktionerer, inden vi har hørt fra hestens egen mund, hvad der er foregået,« lød det fra Peter Nørrelund:

»Og ser vi, hvad der er sket, og om det skal have yderligere konsekvenser.«

BT har onsdag forgæves forsøgt at få en update fra Peter Nørrelund.

Jamie Carragher har selv lagt sig fladt ned, efter at sagen har fået enorm opmærksomhed i de seneste dage.

»Det var et øjebliks galskab, det er svært for mig at forklare. Når jeg ser klippet, føles det næsten som en ud-af-kroppen-oplevelse. Det var et øjebliks galskab, der varede fire-fem sekunder. Men uanset omstændighederne kan man aldrig opføre sig sådan. Det er uacceptabelt,« har Jamie Carragher sagt:

»Det sender et dårligt signal til alle: Mænd, kvinder og børn. I min opdragelse har jeg altid fået at vide, at spytteri er det laveste af det lave. Jeg har har aldrig gjort det før, og jeg kommer aldrig til at gøre det igen. Det kan jeg love.«

Den 42-årige mand, der var involveret i hændelsen har givet udtryk for, at han ikke ønsker, at Jamie Carragher skal miste sit job.