Manchester Uniteds nyindkøb Anthony Martial er løbet med meget af opmærksomheden i de seneste uger. Men i lørdagens kamp mod Sunderland beviste Wayne Rooney, at han stadig er værd at regne med.

Inden kampen var det ellers 999 minutter siden, at Rooney sidst havde scoret. Og derfor blev hans scoring til 2-0 da også fejret på behørig vis.

Kort forinden havde Memphis Depay scoret sit første Premier League-mål, mens Juan Mata med sin scoring til 3-0 i anden halvleg gjorde det til en fantastisk dag for United-tilhængerne.

Lige så stor jubel var der i Liverpool, hvor hjemmeholdet fik kæmpet sig til en 3-2-sejr over Aston Villa, der var uden Jores Okore. James Milner og to gange Daniel Sturridge sørgede for den ventede sejr. Belgiske Rudy Gestede score begge Aston Villas mål.

En favoritsejr var der også i Leicester, hvor Arsenal gæstede Kasper Schmeichel og co. Og hjemmeholdet begyndte faktisk bedst, da Jamie Vardy scorede til 1-0 efter 13 minutter. Men træerne vokser ikke ind i himlen for Leicester, der før kampen endnu ikke havde tabt i Premier League.

Få minutter senere udlignede Theo Walcott, mens Alexis Sanchez med et hattrick understregede, at Leicester trods alt stadig ikke er et decideret tophold. Jamie Vardy scorede kort før tid til 2-4, før Olivier Giroud lukkede og slukkede med sin scoring til 5-2.

Manchester United fører nu Premier League med ét point ned til Manchester City.