TV2-ankermanden Jes Dorph-Petersen er havnet midt i orkanens øje.

Efter sit udfald mod tidligere DR-journalist Niels Giversen, som han kaldte et 'gedigent røvhul', fordi Giversen havde optaget en samtale med Rasmus Tantholdt i lækagesagen, meldte Jes Dorphs chef, TV2-nyhedsdirektør Michael Dyrby sig i går på banen.


LÆS OGSÅ:

- Jes Dorph-Petersen udtalelser er bombastiske og helt hans egne. Jes Dorph-Petersen har valgt at forlade TV2 og har ikke flere nyhedsvagter på TV2. Hans sidste opgave bliver Regentjubilæet i januar. Det har været aftalt fra han sagde op, oplyste Dyrby i en mail til B.T.

Dorph-Petersen selv ser dog ingen grund til at æde de hårde ord, i forsvar for sin kollega, i sig igen.LÆS OGSÅ:


- Nu, hvor Michael har sagt, at det lød bombastisk, kan jeg godt se det. Jeg var i mit larmende hjørne. Det er jeg en gang imellem. Men jeg fortryder det ikke et sekund, siger Jes Dorph-Petersen i dag til B.T.

I går forklarede Dorph-Petersen også, at han har ret til sin personlige holdning til lækagesagen, hvor Rasmus Tantholdt er blevet udstillet som sladrehank.


LÆS OGSÅ:Den 52-årige nyhedsoplæser stopper til januar sin karriere for at blive vært på Champions League-udsendelserne på TV3 i stedet for Peter Schmeichel.