Fans af tv-føljetonen »Årgang 0« på TV2 skal lære nogle nye navne at kende, når den ny sæson løber over skærmen i starten af 2015.

Det afslørede hovedpersonerne selv, da de tirsdag aften troppede op på den røde løber i forbindelse med programmet »TV2014: De største øjeblikke«.

Stephanie fra familien i Slagelse får i programmet en kæreste. Det samme gør hendes far Christian, der tirsdag aften præsenterede sin kæreste for pressen.

split

»Det er min nye kæreste Ditte, som jeg mødte sidste år til en 30 års fødselsdag,« sagde Christian Van Der Watt til TV2.

Det er ikke første gang at Stephanie i programmet møder farens nye kærester. Seerne af »Årgang 0«, der har fulgt familiernes liv siden årtusindeskiftet, har også mødt stedmoren Pia i flere sæsoner af programmet.

LÆS OGSÅ

Stephanie har det rigtig fint med sin fars nye kærlighed.

»Hun er rigtig sød. Jeg kan godt lide hende,« siger Stephanie.

En anden af pigerne fra det populære tv-program, Rachel, mødte op tirsdag aften sammen med sin far og mor, Theresia og Lars.

Rachel er flyttet på efterskole og har - efter eget ønske til tv-produktionen - bedt om at den del af hendes liv ikke skal deles med resten af Danmark. Det har været en god beslutning, mener hun.

»Jeg er kommet ud og stå helt på egne ben et helt nyt sted og med en masse nye folk, som nu er gået hen og blevet nogle af mine allertætteste venner. Og så har det været helt i orden ikke at have haft TV2’s kamerahold med. Jeg har haft behov for bare at være Rachel,« siger hun.

LÆS OGSÅ

Den ny sæson af »Årgang 0« har premiere på TV2 i januar 2015.