Den kulørte time: Hvem er Prins Christians italienske prinsesse? Og hvor er Lauritz-parret blevet af?

Prins Christian nærmer sig de 18 år, og tilsyneladende er interessen fra det modsatte køn også begyndt at blomstre. I ugens løb er han nemlig blevet koblet sammen med den 18-årige italienske prinsesse Maria Chiara, efter hun har udtalt sig om deres meget tætte forhold i det italienske medie Corriere della Sera. Men hvor meget skal vi mon lægge i den unge prinsesses udtalelser?

Din vært er Nikolaj Vraa, og i studiet sidder Per Kuskner, Jacob Heinel Jensen, og Jakob Steen Olsen, som også taler om Hollywoodskiltets runde fødselsdag, Robert Hansen og Lauritz-parret, der er forsvundet.

Den kontante time: Jim Lyngvild fortæller om sit hjemsøgte slot på Nordfyn og Christian Stadil er måske ikke så god til at praktisere karma alligevel

Jim Lyngvild har købt en hjemsøgt slot på Nordfyn sammen med den tidligere EyeQ-sangerinde Trine Jepsen. Jim er i studiet og fortæller om sit million-køb og planerne for Harridslevgaard, hvor der efter sigende allerede bor en hvid dame og en vikingekonge, der gerne byder op til dans. I første omgang er det dog huller i taget og store tomme sale, der kræver de nye ejeres opmærksomhed.

Vi taler også om Jonas Vingegaards manglende kommunikationsevner og Christian Stadil, der måske ikke helt lever op til det, han prædiker i medierne. Ifølge flere tidligere medarbejdere, som har talt med Frihedsbrevet, er der nemlig ikke meget karma over Stadils ledelsesstil.

Din vært er Nikolaj Vraa, og i studiet sidder Per Kuskner, Kristoffer Eriksen og Morten Crone Sejersbøl.

Programmet er produceret af Sarah Bech.