Den kontroversielle journalist og forfatter Kurt Lassen er snart tilbage med to nye bøger.

Kurt Lassen var manden bag den omdiskuterede bog "Summen af kardemommen" om Kenneth Plummer, som efter bogens udgivelse, gik af som generaldirektør i DR.  I bogen forsøgte Kenneth Plummer at bestikke Kurt Lassen med fortrolige oplysninger fra DR- for at  undgå, at han skrev om Plummers "damebekendtskaber" i bogen.

Siden "Summe af kardemommen" har Kurt Lassen kastet sig ud i to nye bogprojekter. Den ene bog "Watch out" handler om iværksætterparret Christina og Claus Hembo, kendt for Christina Hembos deltagelse i 'Vild med dans' og ikke mindst samarbejdet med den omdiskuterede cykelrytter Michael Rasmussen på cykelholdet "Christina Watches Onfone".

I følge Kurt Lassen er portrætbogen en 'ærlig og spændende historie med nogle bump på vejen'.

Den anden bog handler om den tidligere fodboldspiller Jes Høgh og hans kamp for at vende tilbage til livet efter en blodprop i hjernen.

Kurt Lassen føler ikke, at hans kontroversielle bog med Kenneth Plummer har gjort Christina Hembo og Jes Høgh mistroiske overfor hans arbejdsmetoder.

- Vi har snakket om det, der skete i Plummer-sagen, hvordan og hvorfor osv., men jeg synes, vi har knyttet nogle fine bånd i processen, siger Kurt Lassen til bt.dk.

"Watch out" udkommer i løbet af juli, mens bogen om Jes Høgh udkommer i oktober/november.