Den 42-årige pilot, der lørdag kl. 12.57 styrtede ned med en 37-årig passager på dennes polterabend, er meldt uden for livsfare.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til B.T.

- Han er her til morgen meldt uden for livsfare. Men han er stadig indlagt på Odense Universitetshospital, siger politikommissær Klaus Arboe.

Politiet oplyser dog, at den 42-årige pilot fra flyveskolen har pådraget sig en del brud efter den voldsomme ulykke, som på tragisk vis endte med at koste den 37-årige livet.

Begge fra Sydjylland

Om bord på det lille enmotorsfly var ifølge Klaus Arboe fra Syd- og Sønderjyllands politi kun brudgommen og piloten. Begge blev fløjet til Odense Universitetshospital.

- Brudgommen på de 37 var ombord på flyet i forbindelse med sin polterabend. Flyet styrter så ned i den østlige del af Flyvevåbnets område ved flyvestationen - og alarmen indløber hos os kl. 12.57, siger Klaus Arboe.

Brudgommen er ifølge politiet fra Kolding, mens den 42-årige pilot er fra Vojens-egnen.

Vragdele krøllet sammen

På Flyvestation Skrydstrups område lå i går nu vragdele fra det tragiske flystyrt. Metal lå krøllet sammen om ledninger og kabler. Politiet lagde hurtigt et hvidt dække over dele af vraget - muligvis for at skjule nysgerrige øjne for et ubehageligt syn.

Falck udsendte ved 13.00-tiden lørdag to lægebiler, to ambulancer og brandbiler fra Sommersted, Haderslev og Vojens. Styrtet fandt sted blot tre minutter efter flyet lettede.

Flyvertaktisk Kommando, der også står for kontrollen af luftrummet over Skrydstrup, fortæller, at de også bistod med redningsarbejdet.

- Det er et civilt en-motors-fly, som er styrtet ned. Vi har fast base i Skrydstrup, så vi yder selvfølgelig assistance, når det kræves af os, siger Lars Skjoldan, der er presseansvarlig i FTK.