Flyselskabet SAS bliver nu involveret i en ny sag om læk af personfølsomme oplysninger til ugebladet Se og Hør.

8. januar 2009, kort efter at Stein Bagger var afsløret i kæmpe svindel i firmaet IT Factory, kunne Se og Hør berette, at Stein Baggers daværende kone, Anette Uttenthal, havde været i Monaco.

Her var det bl.a. muligt for Se og Hør at bringe et billede af Anette Uttenthal fra SAS-flyet, der var taget af Se og Hørs fotograf. Her rejste hun med parrets 9-årige datter, som også blev affotograferet.

Et billede, der formentlig kun kunne lade sig gøre, fordi en medarbejder hos det skandinaviske flyselskab havde tippet Se og Hør om, hvilken flyafgang Anette Uttenthal ville tage til Nice.

Hos SAS er pressechef, Trine Kromann-Mikkelsen, rystet over, at flyselskabet nu bliver inddraget i endnu en sag om læk til Se og Hør.

- Det er en dybt krænkende og amoralsk adfærd overfor passageren, som vi tager skarp afstand fra. Det er utilstedeligt, hvis en af vores ansatte har videregivet dybt fortrolige oplysninger til Se og Hør. Vi kan dog sige, at vi ikke er bekendt med, at det er sket i nyere tid, og vi har ikke kunnet verificere, at det rent faktisk er sket, siger Trine Kromann-Mikkelsen.

Det skyldes, at SAS kun kan gå fem år tilbage i deres systemer, og derfor kan det ikke ’finde’ Anette Uttenthals flyvning fra december 2008.

I sidste uge skrev TV2, at Se og Hør også havde fået informationer fra SAS-ansat, så det var muligt at være på samme fly, som prins Joachim og prinsesse, da de i 2008 tog på bryllupsrejse.

Anette Uttenthal ønsker ikke at kommentere sagen.