Christiane Schaumburg-Müller har været klappet i som en østers, siden hun tidligere på ugen offentliggjorde, at hun skulle skilles fra sangeren Liam O'Connor. Men fredag aften åbnede hun op med et opslag på Instagram, hvor hun takkede for støtten.

»1000 tak for alle de søde og ærlige kommentarer. Tænk at man kan modtage så meget varme på en app kaldet Instagram. Tak. Jeg nyder pt havets brusen og solens stråler, sortfodskinke og manchego i læssevis. Forsat god grundlovsdag + fars (stedsfars) dag idag -),« skriver hun i opslaget, hvor hun vedhæfter et billede af sig selv på en palmestrand.

Hvilken strand skal være usagt, men på hendes blog har hun for nyeligt skrevet, at hun befandt sig i Nordafrika, nærmere bestemt Marokko.

Artiklen fortsætter under billederne

Det er kun to dage siden, hun fortalte om bruddet med L.O.C, hvilket også skete på Instagram. Her forklarede hun, hvor hårdt det var, at skulle skrive om en skilsmisse. Bruddet fik danskere i massevis til at sende hilsner i retning mod Christiane Schaumburg-Müller over det sociale medie.

Kendisparret nåede at være sammen i syv år, og de blev gift i 2012, inden de nu gik fra hinanden. Det er blot to år siden at parret sammen købte en kæmpe villa i Hellerup til en værdi af 8,4 mio. kr.

Skødet gik igennem 1. august 2013. De to ejer hver især halvdelen af huset. Huset er på 272 m2 og har otte værelser, fremgår det af den offentlige ejendomsregistrering.

Udover fredagens Instagram-opslag, så ønsker parret ikke at udtale sig yderligere, og derfor vides det endnu ikke, hvad der skal ske med det store hus i Hellerup.

Derimod så står det allerede klart, hvad skilsmissen kommer til at få af indflydelse på parrets forretninger og formuer. De havde nemlig inden skilsmissen lavet en ægtepagt, der gjorde det klart, at de to ikke skulle dele personlige formuer med hinanden samt, hvad de hver i sær havde tjent på forretninger mens de var gift heller ikke skulle deles i tilfælde af en skilsmisse.