En vanvittig dag fuld af kaos. Som videoen fra USA herover viser, kan det gå vildt for sig på fredagens gigantiske shoppingdag, Black Friday. Men du behøver ikke stresse rundt i jagten på besparelser på årets julegaver. Benyt i stedet en række af de tilgængelige guides og vær sikker på ikke at gå glip af de gode tilbud.

Black Friday er blevet en kæmpe begivenhed herhjemme. Da dagen løb af stablen sidste år, brugte danskerne deres kort over 4,5 millioner gange, og det samlede forbrug endte på 1,53 milliard kroner. I takt med den stigende efterspørgsel er flere og flere butikker hoppet med på bølgen - og fredag flyder de igen over med det ene tilbud efter det andet. Derfor kan det være svært at overskue, hvor man kan gøre en god handel.

Heldigvis har flere hjemmesider lavet udførlige guides til fredagens bedste tilbud, så du hjemme fra sofaen nemt kan finde de største besparelser.

Pricerunner.dk, der normalt lever af at sammenligne priser, har f.eks. oprettet en helt sektion med Black Friday. Her kan du opdele butikkerne i kategorier, alt efter om du er på jagt efter en ny skjorte, en hækkeklipper, et nyt fjernsyn eller noget helt fjerde. Du kan se deres sektion her

BlackFriday-guide.dk har også lavet en oversigt, så du nemt kan se de butikker og sites, der har tilbud i morgen.  

Og vil du være sikker på at gøre en god handel, behøver du faktisk ikke vente, til du får fri fredag. Mange webshops begynder deres udsalg allerede kl. 00.

epaselect USA BLACK FRIDAY SHOPPERS

Ifølge Henrik Sedenmark, chefkonsulent i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, skal man dog se sig godt for, når man går på tilbudsjagt. Det er nemlig slet ikke sikkert, at man gør en så god handel, som man tror.

»Det er en god idé at tjekke, om det virkelig er et godt tilbud. Bare fordi en vare er sat ned i én butik, kan den sagtens være endnu billigere i en anden,« siger han.

BT har herunder samlet fem gode råd, du kan tage med dig i morgendagens jagt.