Lørdag aften valgte at DR at indstille livedækningen af 24-timers løbet i Le Mans. Det skete kort tid efter, at den 34-årige Allan Simonsen omkom i en ulykke i løbet.

Men sent samme aften blev det igen besluttet at genoptage dækningen. Ifølge dr.dk, har P3, der sender live fra løbet, ønsket at finde en lødig måde at dække løbet på. Derfor har man besluttet at sende hjemme fra DR Byen med værter fra P3 Sporten og indimellem stille om til de udsendte rapportere i Frankrig.

- Vi valgte i en periode at sætte en DJ på og sende fra DR Byen, mens vores rapportere ind imellem kom med opdateringer. Det gjorde vi, fordi vi på forhånd havde planlagt en dækning, hvor vi gerne ville hylde og fejre årets Le Mans og løbets 90 års fødselsdag. Men efter ulykken mente vi ikke, der var noget at fejre, så vi trak os lidt tilbage for at lave en ny plan af vores dækning, siger P3-chef Christian Ottenheim til bt.dk.

- Vi fortsætter nu med at dække resten af løbet. Men det er en helt anden type dækning end planlagt. Nu handler det om at få reaktioner oven på det, der er sket, samt dække det sportlige. Der er ikke så meget fest og farver over væres livesending, som ellers var meningen. Og det er i respekt for Allan Simonsen, siger han.

Andre læser også