Et Nintendo Wii-spil har i den grad fået de aarhusianske buschauffører op af bussæddet. 

- Det er det værste gang papand, jeg nogensinde har hørt, for nu at sige det på godt dansk, raser chaufførernes tillidsmand Peter Frentz til bt.dk.

Spillet han reagerer på er en del af de aarhusianske boligforeningers messestand i Bella Centeret i dag, og her gælder det bl.a. om at ramme en bybus med sten. Noget som dog - i spillet - resulterer i, at bybussen så stopper med at køre i området.

Men selvom spillet altså forsøger at sætte fokus på nogle af de konsekvenser stenkast mod busser får, så er Peter Frentz på ingen måde begejstret.

- Man kan ikke tillade sig at lave sjov med sådan noget. Vi har jo kollegaer, der har mistet sit arbejde, fordi de har været udsat for stenkast, og de så efterfølgende har været bange for at køre, når de kom til et af de her områder. Det er på ingen måde sjovt, siger han. 
 
En af de ansvarlige bag det kontroversielle spil er direktør i Arbejdernes Andels Boligforening Anders Rønnebro

-  Jeg ved da godt, at det måske er en lidt provokerende vinkel, vi har valgt, men vi forsøger faktisk at gøre opmærksom på det store arbejde, vi gør i de her områder. For vi ved da om nogen, hvordan det kan være i de socialt belastede områder, siger han. 

Han understreger samtidig, at man faktisk forsøger at hjælpe chaufførerne, og opfordrer dem til at prøve spillet inden, de kritiserer.

- Vi har fuld forståelse for at chaufførerne føler et pres. Og det er jo det, vi forsøger at gøre opmærksom på. Men hvis nogen føler sig pikeret over det her, så er det selvfølgelig beklageligt, men vi har ikke gjort det her for at fornærme nogen.  

De aarhusianske buschauffører vil mandag beslutte hvad sagen skal få af konsekvenser fra deres side.