Pårørende strømmede til Hundige Kirke, hvor ofrene for familietragedien i Greve i dag blev bisat.

En mor og hendes to døtre blev 7. maj offer for deres ægtemand og fars depression og hans hobbykniv. I dag kl. 14 blev de bisat fra Hundige Kirke.

Efter bisættelsen fossede et hav af sortklædte mennesker ud af kirken. Flere hundrede, mange jævnaldrende med de to døtre, var mødt op for at tage afsked med 50-årige B. og hendes to døtre, 18-årige E. og 12-årige J.

En række af biler stod langs Eriksmindevej, så langt øjet rakte, for der var langt fra plads til dem alle ved kirken.

Ved indkøbscenteret overfor kirken stoppede mange forbipasserende op og iagttog det triste syn af de sørgende.

- Hvorfor skulle det gå ud over dem? Hvorfor kunne han ikke nøjes med at tage sit eget liv? sagde en ældre kvinde til bt.dk.

Depression og dårlig økonomi er årsagen til, at Hundige Kirke i dag dannede ramme for en ubegribelig og hjerteskærende tredobbelt bisættelse.

I et afskedsbrev beskrev familiefaderen, at han aldrig havde været rigtig glad, og at spillegæld og deraf økonomisk kaos havde skubbet ham ud over afgrunden.

- Jeg vil beskytte dem mod fremtiden, skrev faderen i sit brev som forklaring på, hvorfor hans eget tungsind skulle have så uigenkaldelige konsekvenser for hans nærmeste.

Den 50-årige morder var ikke selv til stede i kirken i dag. For mens venner, familie, skolekammerater og tidligere kollegaer trådte ind gennem dørene til den røde murstenskirke, befandt faderen og manden til de dræbte sig på den psykiatriske anstalt Fjorden i Roskilde. Her sidder han varetægtsfængslet i surrogat.

Den majmorgen slog han først sin jævnaldrende kone ihjel med en hobbykniv i parrets hjem, et parcelhus i Greve syd for København. Også parrets ældste datter, 18-årige E., var hjemme og kort efter drabet på sin kone tog han også livet af datteren. Herefter hentede faderen sin yngste datter, 12-årige J., på hendes skole, og kørte efter en kort tur forbi hjemmet videre mod Holbæk.

På Skovvejen ved Holbæk forsøgte han tilsyneladende at tage livet af dem begge, da han kørte frontalt ind i en parkeret lastbil. Begge overlevede dog ulykken, men ligesom sin mor og søster blev J. offer for faderens hobbykniv.