Der findes irriterende styrt - og så findes der styrt, der vil forfølge dig resten af livet. Sådan ét var den hollandske cykelrytter Wout Poels ude for lørdag. Team Sky-rytteren var et enkelt sving fra at snuppe en imponerende sejr i Abu Dhabi Tour. Men så gik det galt.

Wout Poels havde på vej op af dagens sidste stigning angrebet sammen med den colombianske bjergrytter Esteban Chaves. Tidligere havde Vincenzo Nibali forsøgt at komme væk, dog uden at lykkes.

I stedet fik Poels og Chaves skabt det afgørende hul - og ind mod målstregen lignede hollænderen den stærkeste, da han trådte til i spurten og så ud til at slå et lille hul til sin direkte modstander.

Men i det sidste sving styrtede Wout Poels og i stedet kunne han se Esteban Chaves køre over stregen som vinder. Wout Poels blev efterfølgende også overhalet af italienske Fabio Aru.

»Jeg så ikke, hvordan Wouter Poels styrtede. Men jeg er ked af det på hans vegne. Det er ærgerligt at tabe på den måde, for han var stærk og havde en god chance for at vinde,« siger Aru til cyclingnews.com.

Esteban Chaves fører løbet med 16 sekunder til Fabio Aru og 27 sekunder til Wout Poels. Løbet slutter søndag.