Det var en opgivende russisk cykelejer, som fredag fortalte pressen, at Touren var ovre for Tinkoff-Saxo. Men holdets tidligere ejer, Bjarne Riis, giver ikke meget for Oleg Tinkovs adfærd.

Vincenzo Nibali overhalede med fredagens etapesejr Alberto Contador i den samlede stilling, som nu ligger nummer fem i klassementet. Desuden har Tinkoff-Saxo-rytteren 2 minutter og 31 sekunder op til den sidste podieplads, som Alejandro Valverde sidder lunt på.

Tinkoff-Saxos ejer Oleg Tinkov tror derfor ikke længere på, at Contador kan nå podiet. Og han tror heller ikke på, at holdet kan vinde lørdagens store bjergetape, som slutter på legendariske Alpe d'Huez.

I TV 2's optaktsstudie til lørdagens etape fik Oleg Tinkov dog en sviner af Bjarne Riis, som mente, at holdet mangler en leder til at samle holdet.

»Jeg synes, de har gjort det rimeligt, men de har lavet nogle fejl undervejs. Der har været en Contador, som ikke har været super kørende, sikkert på grund af Giroen. Men jeg synes, de har vist, der mangler en smule sammenhold og en ledetråd,« lød den opsigtsvækkende bemærkning fra den tidligere holdejer.

Bjarne Riis giver derfor heller ikke meget for, at Oleg Tinkov fortæller pressen, at Touren er ovre, mens han nonchelant står og spiser peanuts.

»Jeg synes, han skal tage sig af sit hold i stedet for at sidde og spise peanuts. Men det er så bare min mening,« siger Bjarne Riis.