Brian Holm havde store ord til dagens etapevinder i Tour de France, Tony Martin.

Tony Martin fra Omega Pharma-Quick Step kørte sig i den prikkede bjergtrøje og vandt niende etape af Tour de France efter en stor dag af tyskeren, der kørte alene i mål. Og det var ikke bag på holdets danske sportsdirektør, Brian Holm.

- Han nævnte i går til aftensmaden, at han følte, at han for første gang havde noget at skyde med. Og ude fra set så har han kørt som en motorcykel. Når han siger sådan, som det ydmyge menneske han er, så tænkte vi, at vi lader ham få chancen, siger Brian Holm til TV2.

Det var dog ikke fordi, Brian Holm troede på Tony Martin fra start til slut, men efter den sidste stigning ændrede det sig, da tyskeren satte Alessandro De Marchi, som han var i udbrud med.

- Det virkede umuligt i starten, men når Tony (Martin red.) har de dage, så er han svær at hente, og da han kommer først over den sidste knold, vidste vi, at han havde en fair chance, siger Brian Holm.

I det hele taget ser den danske sportsdirektør Tony Martin som feltets eneste rytter, der kunne vinde på den måde, som han gjorde i dag.

- Jeg tvivler på, at andre i feltet kunne gøre det på samme måde. Det var nok kun en Cancellara i gamle dage, der kunne gøre det. Det var en smuk præstation af Tony i dag, siger Brian Holm.