Forhandlingerne om en kamp mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen spidser til. Onsdag invaderede Rudy Markussen Patrick Nielsens pressemøde op til dagens Fight Night-kamp mod Ruben Eduardo Acosta, og fornærmelserne fløj gennem luften.

Det har ikke lagt is på dialogen om en kamp mellem de to i det, der vil være den største danske boksekamp i mange år.

»Vi snakker stadig med Rudy om at få kampen på benene,« siger promotor Nisse Sauerland.

»Vi har haft en positiv dialog siden pressemødet, men der er stadig nogle detaljer, der skal afklares, men jeg tror på, at vi lykkes med at få den arrangeret,« siger han.

»Bokserne vil have den kamp, og det samme vil de danske boksefans, så jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skal lykkes med at få den arrangeret,« siger han, men understreger, at hvis kampen skal realiseres, så SKAL Patrick Nielsen vinde aftenens kamp mod Acosta.

»Der er ikke råd til et nederlag, Patrick skal vinde. Hvis han taber, ryger kampen mod Rudy ud af vinduet. Derfor er det vigtigt, at Patrick holder fokus på kampen mod Acosta og vinder med stil,« siger Nisse Sauerland.

Patrick Nielsen skal i ilden i Frederiksberg-hallerne mod argentinske Acosta på grund af et afbud fra lillebror Micki Nielsen. Og hvis Patrick Nielsen som krævet vinder, er han klar til at se Rudy Markussen i øjnene i ringen:

»Først knockoutede jeg Tahdooahnippah, så tager jeg Acosta, og så jeg tager Rudy Markussen. Lige nu tænker jeg på den kamp lørdag, og så må Rudy komme bagefter. Men selvfølgelig tænker jeg på den kamp, og hvis den kommer, er jeg sikker på, at jeg river ham midt over,« sagde han forleden til BT.