HOBRO - HORSENS
Bundbraget i Hobro ligner ikke et opgør med mange mål. Hobro er det hold, der skaber færrest chancer af alle i Superligaen. Dertil kommer, at banen i Hobro ikke er fantastisk, hvilket bør give en duelpræget kamp, hvor mange af chancerne vil komme efter dødbolde. Den disciplin scorede Horsens to gange på i sidste uge, men Hobro har modsat et hold, der bør være gode til at afvise dødbolde. Seks af Hobros ni kampe på eget græs er da også gået under, og disse indbyrdes møder mellem bundholdene bliver sjældent målrige. Gå derfor efter få mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,77 er fundet hos Danske Spil

MILLWALL - NOTTINGHAM FOREST
To formstærke hold mødes her, og der skal være gode chancer for, at det ender med mål i begge ender. Millwall har været forvandlede, siden Gary Rowett overtog tjansen som manager, og hjemme på New Den har man scoret i samtlige ni kampe i denne sæson - og begge hold har scoret i seks af de seneste syv møder. Nottingham Forest er oppe på tredjepladsen i tabellen, og det efter stærke præstationer på udebane, hvor man har scoret i otte af 10 kampe og hentet hovedparten af sæsonens point. Det bør give en åben kamp, hvor begge hold scorer.

Begge hold scorer i kampen
England - The Championship, klokken 20:55
Oddset 1,95 er fundet hos Bwin

KORONA KIELCE - ARKA GDYNIA
Korona Kielce har længe været dårlige, med efter trænerbyttet har det set noget bedre ud, og nederlaget ude mod Legia Warszawa var det første i fire kampe - blandt andet har man vundet de to seneste kampe på hjemmebane. Her gælder det et andet bundhold i form af Arka Gdynia. De har hentet blot én sejr i de seneste ni kampe, og på udebane har man tabt syv af sæsonens første ni kampe. Man leverede dog en fin kamp senest mod Pogon, men det var også hjemme. Det er i hvert fald svært at se, at der ikke er værdi i Korona Kielce.

Kielce vinder kampen
Polen - Ekstraklasa, klokken 18:00
Oddset 2,15 er fundet hos Unibet