Det har været en hård omgang for 33-årige Patricia at være deltager i X Factor, og de sidste to uger, inden hun røg ud af programmet, har været en hård kamp.

- Jeg græd hver gang jeg skulle på scenen under generalprøven og havde ikke lyst. Jeg egner mig ikke til den slags konkurrence, og jeg tror, at jeg er for følsom til X Factor, erkender hun, da B.T. møder hende dagen derpå.

Produktionsholdet bag X Factor sagde, at hun skulle trække sig fra programmet, hvis det var det, hun følte for, men deltageren valgte at tage den professionelle maske på.

- Jeg følte, at jeg blev klandret for ikke at være mainstream og troede, at jeg ville få mere plads i konkurrencen. Nu vil jeg bare lave noget, jeg selv godt kan lide, forklarer musikeren, der til sidst havde svært ved at huske tekster og få følelserne med i musikken.


Patricia afviser dog, at trætheden har nogen relation til den nedtur, hun oplevede for ti år siden. Her var hun indlagt på et psykiatrisk hospital i nogle måneder, fordi hun som yngre havde svært ved at finde sin vej i livet.

- Nu er jeg ude af konkurrencen. Der er bare ro nu. Jeg glæder mig virkelig til at følge de andre uden selv at skulle være en del af det, siger Patricia.

Hun har også prøvet den hårde side af at være berømt under X Factor.

- Folk har en masse meninger om dig, når du er på tv, og jeg synes bare, at hvis de ikke har noget pænt at sige, så skal de lade være, for ellers bliver det mobning, siger Patricia, der har oplevet angreb både på sin personlige blog og sin fanside.

Det har også været hårdt for hende at undvære sønnen, som til gengæld har brugt en del tid sammen med sin far.

- Han har bare savnet, at jeg har været der . Det er en tryghed han har manglet. Nu skal vi bare være sammen, siger Patricia.

Finalen i X Factor afholdes i Parken 25. marts.