Hvis et pigehjerte ikke banker en anelse hurtigere efter at have læst følgende historie, må der være noget galt.

Det er nemlig svært at forestille sig en mere kreativ fyr end australske Terry, der forleden gik på knæ foran kæresten Anna.

Terry ville overraske sin kommende kone, og derfor planlagde han det måske vildeste frieri nogensinde.

Forlovelsesringen, som Terry gav Anna, var nemlig ikke hvilken som helst ring. Anna havde nemlig båret ringen uden at vide det i et helt år, inden hun fik den på fingeren.

Det skriver britiske Metro.

Den australske mand havde snittet en håndlavet trehalskæde til Anna, som han forærede hende på deres etårs dag. Det var en smuk gestus, men hvad hun ikke vidste, var, at hendes forlovelsesring lå gemt inde i halskædens vedhæng.

Anna var så glad for sin halskæde, at hun gik med den konstant. Det var til tider ved at gå Terry på nerverne, for hvad nu hvis hun opdagede ringen, før hun skulle.

»Der var nogle episoder, hvor jeg var virkelig bekymret. På et tidspunkt troede jeg, at hun ville bytte den til noget andet på et loppemarked,« fortæller Terry.

Terry gik dog mest i panik, da parret skulle igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen for første gang. Han frygtede, at kontrollens røntgenstråler ville afsløre ringen, men heldigvis var der ingen kontrollamper, der blinkede, og alt gik, som det skulle.

Missionen lykkedes

Ringen forblev indeni halskæden i et helt år, inden den store dag kom, hvor Terry ville fri.

Parret havde længe haft det naturskønne Smoo Cave i det nordlige Skotland som rejsemål, og Terry besluttede sig for, at det var her, han ville gå på knæ og afsløre den hemmelighed, han havde gået og skjult for Anna i et helt år.

Da parret ankom til Smoo Cave, spurgte Terry, om han måtte låne halskæden, hvorefter Anna tog den af.

Terry lagde halskæden på en sten og tog et billede af den, inden han med en kniv skar den op. Han satte sit kamera på self-timer og tog fat i Annas hånd. Så gik han på knæ, og i samme øjeblik sagde han de bevingede ord:

Vil du gifte dig med mig, Anna?

Anna var fuldstændig chokeret over øjeblikket, og efter kort betænkningstid sagde hun ja til Terry.

»Da hun kom til sig selv igen, blev hun helt stille og kiggede på mig og sagde: ’Har den (ringen, red.) været derinde hele tiden? Jeg kunne have tabt den, din f**ing idiot!’«.

Den australske mand, hvis efternavn er ukendt, har delt frieriet i en video på Youtube, der er blevet set af over 1,2 millioner seere siden 12. april i år.